Nézz be hozzánk!
Megnyitottuk az Oktogonon 4. szám alatt manufaktúránkat, és egész nap nyitva vagyunk, még hétvégén is.

Folyamatosan sülnek a nápolyi pizzák és készülnek a változatos tésztafajták, a jól ismert tagliatellétől kezdve az izgalmas casarecce-ig.

Szívesen mesélünk neked a tésztakészítésről. Ha kíváncsi vagy, mi készül épp, ugorj be hozzánk! Vagy ha egyszerűen csak ennél valamit.

Miért lyukas a makaróni közepe? A nápolyi vagy a római pizza az igazi? Miért nem mindegy, hogy miből készül a tésztaforma? 
Mi az az al dente? Amikor túl sok kérdésünk lett, úgy döntöttünk, hogy inkább utánajárunk és kitanuljuk a pizza- és pastakészítés rejtelmeit. Azóta a szenvedélyünk a tészta. 

Mindegy, hogy pizzát készítünk vagy tagliatellét, feldobva formázzuk, vagy nyújtjuk, vágjuk, sodorjuk: a lényeg, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Készülhet belőle margherita vagy arrabbiata, lehet ropogós vagy al dente, kérhetsz rá mozzarellát vagy parmezánt, a Made in Pastában perceken belül eheted vagy viheted. A kérdés már csak az, hogy pizza vagy pasta?